Talenstudie voor jou

 • Chinastudies

  In China wonen meer dan een miljard mensen, het heeft de meest gesproken taal ter wereld en het is een zeer belangrijke speler op het wereldtoneel. Wil jij je verdiepen in dit boeiende en machtige land? Bestudeer de taal, cultuur, economie en politiek op hoog academisch niveau, met Chinastudies in Leiden!

  Waarom Chinastudies?
  De Chinese taal, de literatuur, het eeuwenoude gedachtegoed, de geschiedenis en de hedendaagse politiek en cultuur: er valt zoveel te ontdekken en leren over China. Dit diverse land speelt dan ook een zeer belangrijke rol in de wereldpolitiek. De economie maakt in de laatste decennia een spectaculaire ontwikkeling door, waardoor veel internationale bedrijven grote interesse hebben voor China. Met Chinastudies in Leiden doe je niet alleen kennis van de taal op, maar ook van de Chinese economie, geschiedenis, politiek, kunst, religie, filosofie, sociologie en recht.
  Meer weten? Ga naar de website van de opleiding
  Chinees

  Inhoud van de opleiding:

  Cultuur, Filosofie, Geschiedenis, Internationale betrekkingen, Literatuur, Media, Politiek, Religie, Sociologie, Taalverwerving


  terug